De Helios 840 opnemen in jouw assortiment

Een uniek designelement voor jouw interieurprojecten: De Helios 840

De Helios 840 is een perfecte toevoeging aan jouw assortiment wanneer je je wil onderscheiden met unieke en exclusieve producten. Met zijn opvallende design en hoogwaardige afwerking is de wijnkast een echte eyecatcher in elke ruimte. Daarnaast is de Helios 840 niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Door de op maat gemaakte opties, zoals de keuze uit elke gewenste RAL-kleur en afwerking, kan de wijnkast volledig worden afgestemd op de specifieke wensen en eisen van de klant. 

Heb je interesse om de Helios 840 in jouw assortiment op te nemen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Luxe wijnkast
ETC Design Center partner

Te bewonderen bij
het ETC Design center Europe

Als je de Helios 840 in het echt wilt bewonderen, dan kan je terecht bij het ETC Design Center Europe. Het designcentrum is een ware inspiratiebron voor interieurarchitecten en biedt een breed scala aan hoogwaardige interieurproducten. Je kan hier je klanten mee naartoe nemen en de kast laten zien als onderdeel van een showroomtour.

Wij begrijpen dat je graag wilt weten of de Helios 840 past in jouw ontwerpen. Daarom is het ook mogelijk een afspraak te maken bij BySVN om de kast te bekijken bij het ETC Design Center Europe. Zo kan jij alle nodige vragen stellen. Klik op de onderstaande knop om een afspraak te maken.

 

Volledig aan te passen naar elke interieurstijl

De Helios 840 biedt een breed scala aan mogelijkheden om de kast volledig aan te passen aan de specifieke wensen van elk interieur. Zo kan de kast worden uitgerust met ingebouwde verlichting of zonder, en kan er worden gekozen voor mahonie- of berkenhout. Bovendien kan de kast in elke gewenste RAL-kleur worden geleverd, zoals hoogglans zwart, zodat deze naadloos past bij het interieur. Als finishing touch kan de kast aan de muur worden bevestigd met beugels of met een ophangsysteem aan het plafond, zodat deze vrij in de ruimte hangt. Bekijk de mogelijkheden van de Helios 840 via onderstaande knop.

 

Luxe wijnkast
Luxe wijnkast

Stel ons je vraag

Bent u geïnteresseerd om de Helios 840 op te nemen in uw assortiment? Of wilt u graag een afspraak maken om de kast te bekijken in het ETC Design Center? Wij begrijpen dat u mogelijk nog vragen heeft over de mogelijkheden of prijzen. Via onderstaande knop kunt u een offerte aanvragen of contact opnemen voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

 

Offerte aanvragen